klik sana sini

By: Fadzillah MF

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 11-Nov-2009 02:43 Email | Share | | Bookmark
surprise surprise

semalam macam trauma, bleh tak sampai trauma? ok lah terkejut sangat-sangat sebab tiba-tiba umar boleh baca dari awal sampai wassalamu.



gila tak percayalah! alhamdulillah. baby, we are so proud of you! mmuah!


Tuesday, 27-Oct-2009 09:01 Email | Share | | Bookmark
cheeky boy



adakah ini kempen keselamatan jalan raya?
oh tidak. helmet itu adalah dummy sahaja. takdelah selamat mana. tapi at least cuba meng-instill di dalam jiwa umar tentang keselamatan apabila naik motor dia sangat suka apabila memakai helmet itu. helmet itu merupakan helmet abang aish (harith) masa dia kecil. since dia dah tak muat, umar bolehlah pinjam

tapi bila umar pakai baju merah bersama helmet itu, nampak macam ahlil bomba pula bomba yang comel


Wednesday, 21-Oct-2009 03:58 Email | Share | | Bookmark
hari raya 2009

malam raya main komputer
umar dan mamitanya
umar dengan papita pula
View all 7 photos...
long overdue. malas sungguh nak upload gambar dari camera. bila dah rajin, inilah hasilnya! tadaaaa!



i like this photo. umar nampak sgt comel. adakah adil memuji anak sendiri?


Wednesday, 29-Jul-2009 07:49 Email | Share | | Bookmark
kerja amal


sukarelawan cilik


berlengas lepas proses kutip-dan-buang

umar adalah anak yang rajin, alhamdulillah bukan sahaja rajin di rumah, di tempat awam juga rajin

masa ni umar datang memberi sokongan kepada pak ngah (anak wan yang jaga dia) bermain bola di stadium paroi. nasib pak ngah main bola malam. sejuk sikit. tapi stadium nampak macam siang sebab spotlight sangat terang. mula-mula umar main-main bola dan berlari-lari di padang konon-konon dia juga player tetapi dengan tiba-tiba dia terjumpa sesuatu yang lebih baik untuk dilakukan. umar ternampak botol air mineral yang bersepah-sepah di tepi-tepi padang termasuk di bawah bench pemain.

dengan kesedaran sivik yang tinggi umar mengutip botol-botol kosong dan tak berapa kosong itu lalu membuangnya ke dalam tong sampah. rajin bukan? berpeluh-peluh dibuatnya. kalau dianggarkan, adalah dalam 20 botol yang umar kutip dan buang. kalau satu botol dapat upah 20sen, dah boleh dapat 4 ringgit.

kepada sesiapa yang mempunyai kaitan dengan mps, silalah maklumkan kepada mps supaya memberi upah kepada anak ini. boleh tambah duit tabung hyppo purple dia sekian.


Tuesday, 30-Jun-2009 03:04 Email | Share | | Bookmark
roommate, happy birthday

semalam adalah ulangtahun kelahiran teman sebilik saya.

oleh itu, saya telah membuat tempahan dari bake-freshly berperisa lemon cranberry, dihiasi chocolate ganache dengan logo arsenal yang boleh dimakan (translation of edible arsenal emblem, kah kah kah ).



selamat menatap imej yang kurang berkualiti dari telefon tangan saya yang sudah banyak kali jatuh. sekian.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net